Vakantie voor iedereen

Lekker op vakantie…, maar als je dat niet kunt betalen? Met ons bent u er uit! Crisis of geen crisis, u gaat gewoon met vakantie. Want Zo’n vakantie wil mensen, uit de gereformeerde en reformatorische kerken die door financiële omstandigheden niet op vakantie kunnen, een kosteloze vakantie bezorgen.

Vakantie is thuiskomen bij jezelf. Het is voor iedereen goed om er even helemaal uit te zijn, maar vakantie is wel een dure en ingewikkelde manier om op adem te komen…

Zo’n vakantie kan helpen doordat ze een aantal caravans op campings in Nederland heeft staan. Ook wordt gebruik gemaakt van vakantiehuisjes en caravans die door particulieren worden aangeboden. Wanneer u steeds de eindjes aan elkaar moet knopen en uw inkomen bestaat uit een minimumloon of -uitkering, en ook wanneer uw kosten (ziekte, schoolgaande kinderen, bedrijf etc.) zodanig zijn dat u na aftrek van deze extra kosten feitelijk een minimum inkomen overhoudt…kan Zo’n vakantie u met gesloten beurs een vakantie aanbieden!

Zo’n vakantie probeert gezellige campings in Nederland te zoeken, in de meeste gevallen christelijke campings. De caravans zijn ingericht voor ongeveer 4-6 personen. Als u een vakantie krijgt aangeboden, laat Zo’n vakantie weten wat u zelf eventueel moet meenemen.

Ook heeft Zo’n vakantie op elke camping een aanspreekpunt/contactpersoon. U wordt aan het begin van de week bezocht door deze contactpersoon en kunt voor allerlei vragen bij hem/haar terecht.

Het is ook mogelijk om een kampeerplek voor u reserveren, zodat u uw eigen, of geleende, tent mee kunt nemen.

Voor meer informatie:
Zo’n vakantie
p/a Postbus 499
8000 AL Zwolle
e-mail: zonvakantie@gbouw.nl
website: www.stichtingzonvakantie.nl
tel.: 088 003 1900
Giften zijn van harte welkom op ons rekeningnummer: NL68ABNA0474155803 t.n.v. Zo’n vakantie te Zwolle.
Kent u iemand waarvoor Zo’n vakantie kan bemiddelen of heeft u een eigen (sta)caravan of vakantiehuis en wilt u die beschikbaar stellen? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Zo’n vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *