Veiligheid niet gegarandeerd bij toneelstuk De Regenboog

De toneelvereniging Amato/Incognito uit Opende/Sebaldeburen voert op zaterdag 16 maart in De Regenboog het toneelstuk Hoog in de Alpen op voor de hele gemeente en andere belangstellenden.

Vanaf 17 februari zijn de entreekaarten bestellen via de intekenlijst, in de hal van de kerk. De entree is € 7,50 per persoon, dit is inclusief 1 consumptie. Let op: Vol is Vol!!  

Op de avond zelf zijn er ook consumptiebonnen verkrijgbaar. Om de kosten te drukken wordt er in de pauze een verloting gehouden met mooie prijzen. We hopen dat velen van de avond zullen genieten. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Voor inlichtingen kunt u/jullie bellen naar Willem Dijkema van de financiële commissie, 0512-363246 

Inhoud van het stuk:
Het hilarische blijspel Hoog in de Alpen wordt gespeeld in drie bedrijven en speelt zicht af in een hotel hoog op een berg. Trudy krijgt dit hotel als erfenis van haar oom. Ze geeft haar baan op om samen met haar man Henk dit geweldige hotel te gaan runnen. Echter bij aankomst komen ze erachter dat dit hotel helemaal niet zo geweldig is.
Het huidige personeel is verre van gewoon. Manfred is een oude man, die liever slaapt dan werkt en Ingrid is een ontzettend knappe vrouw, maar niet één van de slimsten. Verder is er een in de bol geslagen koekoeksklok, een vreselijke haan en een jodelende Oostenrijker die de chaos in het hotel compleet maakt. Wanneer de vrienden van Trudy en Henk arriveren om te helpen, vinden ze een jachtgeweer en is veiligheid voor niemand meer gegarandeerd!

Opgave formulier

[wpforms id=”461″]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *