Ontmoetingsavond over geloof 

De stichting Revelation in Surhuisterveen houdt in het komende seizoen een drietal ontmoetingsavonden. Het doel van deze avonden is om God en elkaar te  ontmoeten door de Bijbel te openen en daarover samen in gesprek te gaan. Daarbij wordt Jezus Christus centraal gesteld stellen en het leren van Hem. Het christelijk geloof draait om relatie met een liefdevolle God, die we persoonlijk mogen leren kennen en vertrouwen. Dat is het uitgangspunt om met elkaar in gesprek te gaan.

Als overkoepelend thema voor de ontmoetingsavonden hebben is gekozen voor ‘Geloof, hoop en liefde’. Tijdens de eerste avond op dinsdag 20 november wordt stil gestaan bij het onderwerp ‘geloof’: Wat is geloven eigenlijk? Is geloven iets voor sommige mensen of voor iedereen? En waar draait het om bij geloven? Heb je een groot geloof nodig om Jezus te volgen of maakt dat niet zoveel uit? Wat geloof jij? 

Dit zijn zo een aantal vragen die aan bod zouden kunnen komen. Daarbij is het niet belangrijk om overal een antwoord op te weten. “Nee, we willen juist samen gaan zoeken naar wat God ons wil zeggen door Zijn Woord en door Zijn Geest”, legt Babs Santema van stichting Revelation uit. “Lijkt het je leuk om God en elkaar te ontmoeten door samen in gesprek te gaan? Weet je dan van harte welkom op 20 november in de Lantearne in Surhuisterveen. De koffie/thee staat klaar vanaf 19.30 uur en we beginnen om 19.45 uur. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *