Ministrycursus Surhuisterveen

In steeds meer kerken wordt regelmatig tijdens of na de diensten ministry aangeboden. Dat betekent dat gemeenteleden voor zich kunnen laten bidden. De letterlijke vertaling van het woord ‘ministry’ is ‘bediening’. En bij ministry dien je de ander in gebed. Elke christen kan leren om voor een ander te bidden, daar hoef je geen bijzondere roeping of gave voor te hebben. Immers in elke christen woont de Heilige Geest en Hij wil ons graag helpen en leiden in het gebed voor de ander. Bij ministry leer je om samen met de ander naar God te gaan en vraag je Hem om leiding en specifieke hulp voor de persoon die gebed vraagt. 

Op zaterdag 2 en zaterdag 16 november 2019 organiseert de PKN-gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan in samenwerking met Stichting Revelation, een interkerkelijke ministrycursus. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van het onderwijsmateriaal van stichting New Wine Nederland. We gaan ons samen verdiepen in de Bijbelse richtlijnen m.b.t. de verschillende gebedsonderwerpen, die regelmatig in de ministry naar voren komen. En daarnaast zullen we de theorie over ministry direct in de praktijk gaan brengen door met en voor elkaar te bidden. 

Uitnodiging

Heb jij ook het verlangen om voor anderen te leren bidden of daarin vrijmoediger te worden, of zou je het gewoon fijn vinden om de cursus (opnieuw) te volgen? Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden. Er is plaats voor maximaal 25 cursisten. Hieronder lees je alle praktische informatie en hoe je je kunt aanmelden.

Praktische informatie
Data: zaterdag 2 en 16 november
Tijd: 9.30 uur – 16.00 uur
Locatie: De Bining te Surhuisterveen
Kosten: 20 euro (dit is incl. koffie/thee, lunch en cursusboekje)
Opgave: via Anne-Willem Hoekstra (jeugdwerker@pknsb.nl) of viaJelmina Groen (info@stichtingrevelation.org)
Meer info: www.stichtingrevelation.org