Jongeren zendingsavond

Op DV vrijdag 12 april a.s. organiseert de Classicale Zendingscommissie (CZC) van de classis Leeuwarden een zendingsavond voor jongeren van 12 jaar en ouder, deze keer in de Christelijke Gereformeerde kerk te Drachten (Houtlaan 27a). Het thema voor deze avond is ‘zending dichtbij en ver weg’. Na een gezamenlijk voorprogramma, zal ds. Willem van ’t Spijker (zendingsconsulent) de workshop verzorgen voor de jongeren van 12 – 15 jaar, terwijl ds. Erjan dan der Linde (landelijk diaconaal consulent) de workshop verzorgt voor de leeftijdsgroep van 16 jaar en ouder. 

Beide gastsprekers gaan uitleggen waarom we nog steeds aan zending / diaconaat en evangelisatie doen en hoe we daar ook als jongeren mee kunnen omgaan. De muzikale bijdrage en het begeleiden van de samenzang wordt verzorgd door de jongerenmuziekgroep ‘Salvation’ uit Dokkum. De algehele leiding is in handen van ds. Aalderink uit De Westereen. 

Het programma begint met een korte inloop vanaf 19.30 uur (met koffie, thee of fris), waarna om 19.45 uur met het voorprogramma wordt gestart. Om ca. 21.30 uur wordt de avond weer gezamenlijk afgesloten. Voor catechesegroepen en jeugdclubs een mooie gelegenheid om samen met hun predikant, catecheten en clubleiders deze ontdekkingstocht mee te maken. 

Namens de Classicale Zendingscommissie, 
Pieter Sijtsma, voorzitter 
Gebr. Woudsmastraat 20 
9103 NP Dokkum 
Tel. 0519 – 295561