Geslaagd Strandheem Festival brengt kerken samen

Het Strandheem Festival ligt inmiddels alweer bijna drie weken achter ons en u hebt er ongetwijfeld iets van mee gekregen. Ruim 9000 bezoekers (20% meer dan vorig jaar) hebben we mogen verwelkomen in een aangename sfeer met muziek, sprekers, kinder- en jongerenprogramma, workshops, seminars en nog veel meer.

We kijken terug op vier bijzondere dagen en willen graag iedereen die er op wat voor manier aan heeft meegewerkt heel hartelijk bedanken. Dankbaar zijn we voor de meer dan 300 vrijwilligers die hebben geholpen en voor de vele donaties die zijn binnen gekomen door trouwe sponsors en giften, zodat we het evenement tot nu toe gratis kunnen houden.

Giften zijn overigens nog steeds welkom op rekeningnummer; NL12 RABO 0300 7770 51 t.n.v. Stichting Strandheem Festival (giften zijn ANBI aftrekbaar).We zijn ook dankbaar voor alle positieve reacties en we vinden het heel bijzonder dat we met het Strandheem Festival zoveel mensen uit zoveel verschillende kerken samen mogen brengen en als kerk van onze Vader eenheid mogen laten zien aan de wereld om ons heen.

Laten we liefde uitstralen, ook aan mensen die Hem nóg niet kennen en ze uitnodigen om er volgend jaar bij te zijn! Het is dan een speciale jubileum editie want het is de 30e keer dat er een evangelisatiefeest wordt gehouden bij Strandheem en de 5e keer als Strandheem Festival (30 mei t/m 2 juni 2019). Graag tot ziens op Strandheem Festival 2019, Sicco Kits (namens de organisatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *