Gerald Troost en Wim Hoddenbagh met concerttour naar Surhuisterveen

Op zaterdag 15 september komt Gerald Troost met de nieuwe concerttour Luid & Duidelijk naar De Flambou. Dan worden de liederen van deze nieuwe CD ten gehore gebracht. Producer Reyer van Drongelen heeft verschillende Troost-liedjes in een eigentijds jasje gestoken. Het resultaat is verrassend te noemen.

De liederen van Gerald Troost hebben al vele harten geraakt. Het eerste album maakte hij al in het jaar 2000, er zouden nog diverse volgen. “Mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen”, vertelt Troost. “Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.”

Wim Hoddenbagh, een bevlogen spreker spreekt deze avond over de blinde Bartimeüs. Zijn nood is zo groot dat hij zijn kans wil pakken om Jezus te ontmoeten. De moed van Bartimeüs is een inspiratie voor gelovigen van deze tijd. Het programma zal warm en bemoedigend zijn en geschikt voor jong en oud.

Wim Hoddenbagh en Gerald Troost hebben allebei een grote passie om mensen aan te moedigen in het geloof en Gods waarheid luid en duidelijk bekend te maken. De toegangsprijs voor het concert dat om 20:00 begint is € 5,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *