Feanster coördineren reis naar Israël

Jezus volgen, dat is toch wat iedere christen wil? Light4Nations biedt de kans om enkele van de plekken waar Jezus was- onder andere het meer van Galilea, de Olijfberg en de tuin van Gethsemane – te bezoeken. De stichting maakt in maart 2019 een reis naar Jeruzalem waarbij maximaal 45 mensen mee kunnen. “Het wordt een reis die je raakt en je zal veranderen”, belooft Light4Nations.

“Het wordt een echte verdiepingsreis”, zo is Rikus van der Es, Folkert Faber en Dick & Nynke Kooy inmiddels ook duidelijk geworden. Zij coördineren de tiendaagse reis vanuit Surhuisterveen en hebben zich uitgebreid laten voorlichten over de inhoud er van. “We gaan wandelen met Jezus, voor de deelnemers wordt het een heuse geestelijke ontdekkingsreis.”

De nadruk ligt op de bezienswaardigheden in het heilige land. Iedere dag beginnen en eindigen met God en gedurende de dag zijn er overdenkingen en meditaties. “We ontmoeten christenen die daar Jezus dienen – de levende stenen – en bekijken ook diverse locaties in het heilige land – de dode stenen”, aldus de organisatie.

Light4Nations is een zendingsorganisatie die in Israël samenwerkt met Joden en Palestijnen die in Jezus geloven. De missie van Light4Nations is het ondersteunen van gelovigen in Israël en de Palestijnse gebieden door het uitdragen van het evangelie van Jezus de Messias.
Een ervaren reisleider trekt samen met de deelnemers  door Israël. Door zowel de dode – als de levende stenen te bezoeken, wordt deze reis net zo ongeëvenaard als uniek.

Tijdens een informatie avond op woensdag 28 maart aanstaande in De Bining wordt door onder meer filmpjes en getuigenissen nadere uitleg gegeven over het programma van de reis in 2019. Light4Nations inspireert mensen om lichtdragers te gaan worden van Jezus en hiervan te getuigen zodat de duisternis in deze wereld plaats gaat maken voor Zijn Hemels licht! “Be the Light.”

Meer informatie: woensdag 28 maart 19:30 (zaal open 19:15)
De Bining, Gedempte Vaart 8 Surhuisterveen.
Rikus van der Es, 06-22385541; Dick & Nynke Kooy 0512-361601; Folkert Faber 06-55024469; internet www.israelreis2019.dickkooy.frl;  e-mail israelreis2019@dickkooy.frl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *