Chillen en levenszaken onderzoeken met Youth Alpha

Hey jongeren van 16+, even een berichtje speciaal voor jou! De meeste jongeren kennen de naam Jezus, maar begrijp je wel waarom Hij geboren moest worden? Waarom Hij stierf? En wie is de Heilige Geest precies? Gebeuren de wonderen van de Bijbel nog steeds, of was dat alleen iets van die tijd?   

Het zijn belangrijke vragen voor ieder mens. En vooral nu jij op een kruispunt in je leven staat: het moment dat je langzaam loskomt van je ouders. Het moment dat je probeert te ontdekken wat jíj nu eigenlijk vindt van de dingen. Dit is hét moment om dit soort belangrijke zaken dus te onderzoeken voor jezelf. 

Misschien weet je helemaal nog niet wie Jezus (voor jou) is. Misschien worstel je met geloven in God op school/studie/werk. Misschien heb je moeite met het vinden van christelijke vrienden. Of je wilt gewoon graag meer weten over God. Dan is de Youth Alpha net iets voor jou! Youth Alpha betekent tien gezellige avonden die bestaan uit samen eten, het gezellig hebben, over God praten en chillen. Lijkt het je wat?   

Wij zijn een groepje enthousiastelingen die graag samen met jou en andere jongeren door de basis van het christelijke geloof lopen. We vinden het fijn om een gezellige en chille sfeer te geven waar je alle vragen kunt stellen. De eerste avond is op 27 januari 2019; dan vertellen we wat de komende tijd brengt en is het uiteraard aan jezelf om te kijken of dit je aanspreekt of niet. Geen verplichtingen, gewoon op een relaxte manier leren over het geloof. Locatie is De Bining aan de  Gedempte Vaart 8 in Surhuisterveen. De aanvang is om 18.00 uur!   

Je kunt je opgeven via Jitske van der Wijk (0627497410 – appen mag ook!) Lees je dit op het laatste moment? Dan ben je ook zonder opgave van harte welkom 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *