Muziek

Aanvullende informatie:

  1. Als je als eerste aan de beurt bent met een nieuw kinderlied graag een zangeres erbij regelen. Het aanleren van een nieuw lied gaat dan zo veel beter!
  2. Vraag gerust mensen die het ook leuk vinden om eens mee te doen: Extra instrumenten, kinderen, etc.
  3. De coördinator bekijkt de hele dienst. Als er in die dienst opwekking gezongen wordt regelt de coördinator wie dit begeleid (Mag ook een ander zijn dan jezelf).
  4. Taekele; jij wil liever geen coördinator zijn, je bent dit alleen in de diensten waar je al in speelt, logischerwijs kan je dan ook de andere liederen oppakken.
  5. Soms lijkt er geen logica in de weken te zitten dat je begeleid, dit heeft te maken met wensen van sommige anderen. Taekele begeleid op de zondag als hij ook de ochtenddienst begeleid en Margriet speelt liever niet in de middag als er ochtend band is geweest. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk wensen mee te nemen in het nieuwe rooster. Mocht je toch vragen hebben dan weet je me te vinden!
  6. Ruilen is prima! Ook als een organist zelf initiatief neemt wat betreft de opwekkingsliederen! Meld dit alleen wel bij de coördinator. Dit voorkomt namelijk dat het dubbel wordt geregeld.
  7. Hier het rooster tot eind december. De kinderliederen zijn voor het hele jaar ingepland, er kan tijdens projectweken (pasen en kerst) andere liederen worden gespeeld ivm kind en kerk en hun methodiek. Jullie horen dit dan van me.
  8. Er staan een aantal vraagtekens bij coördinatoren. Dit is op zondagen dat ik niet kan. Het zou fijn zijn als iemand dit dan wil oppakken. 

Muzikale groet,

Froukje Bosma